OVER ONS

Daar kunnen we kort over zijn, wij zijn een klein clubje zonder groot kantoor en dure auto's, we werken uitsluitend met Linux als besturingssysteem, dus geen dure licenties die de klant mag betalen. Vandaar dat wij ook voor zeer scherpe prijzen kunnen werken.

De familie Colani

WAT DOEN WIJ

Het resultaat van onze werkwijze kunnen we kort maar krachtig samenvatten: bij Colani Design weet u steeds wat u mag verwachten. Eerlijke prijzen en een goede service is waar wij voor staan. Een geweldige internetbeleving waarbij u kennis kan maken met de nieuwste technieken op dit gebied. U krijgt natuurlijk een vakkundig advies en we maken het u graag zo makkelijk mogelijk met diverse voorbeelden en uitgebreide informatie over wat wel en niet mogelijk is. Of u nu een kleine zelfstandige bent of een web-winkel wil openen, wij maken voor u een vaste prijs, u komt bij ons niet voor verrassingen te staan.

MEER INFO

ONZE MEDEWERKERS

terry

Zorgt voor het technisch beheer van de servers en het netwerk, mag soms een beetje programmeren en is ook een beetje de baas.

TERRY

judith

Denktank, zorgt ook voor de koffie en de hapjes, beantwoord de telefoon, maakt de planning en afspraken, is de echte baas.

JUDITH

tjerry

Grafisch ontwerper en een kei in FIFA, de onmisbare schakel achter al onze ontwerpen. Denkt soms ook dat hij de baas is.

TJERRY

willem

Onze fluitende cavia en mascotte, zodra we geen inspiratie meer hebben is 5 minuten in gesprek met Willem een echte oppepper!

WILLEM